Konst

Skapa konst på skjutdörrar

Det finns många konstnärer ute i landet som aldrig får komma ut i ljuset. Konkurrensen inom konst och kultur är väldigt hård och det krävs att man har något extra för att få synas med sin konst. Är du en duktig målare som av olika anledningar inte har blivit uppmärksammad för dina talanger med färg och pensel kan du använda ditt eget hem som ett museum.

Använd väggarna som en canvasduk

Som tur är så får man göra vad man vill i sitt eget hem. Man får till exempel måla på väggarna precis hur man vill. Även du som bor i hyresrätt får göra det så länge som du återställer väggarna när det är dags att flytta. Det skapar stora möjligheter att göra något riktigt roligt och personligt av det faktum att man är en duktig målare och konstnär. Om du känner att du vill ta dina talanger till nästa nivå kan du göra något så galet som att måla på väggarna hemma. Använd väggarna som en canvasduk och skapa unika målningar. Folk som kommer hem till dig får sedan möjlighet att se vad du går för och det kan kanske leda till att du får mer uppmärksamhet för din konst på andra håll.

Måla på dina skjutdörrar

Om du inte är lika förtjust i att visa upp din konst genom att måla konsten på väggarna kan du vara lite mer diskret med det. Oavsett om du bor i hyresrätt eller bostadsrätt kan du exempelvis köpa skjutdörrar till garderoben eller för dörrhålen att måla på istället. Just skjutdörrar kan vara väldigt intetsägande och är därför perfekta att använda som underlag för att skapa egen konst. Hitta passande skjutdörrar att ha inomhus och som du tycker har det som krävs för att kunna skapa bra och vacker konst.

Andra alternativ för att skapa konst i hemmet

Om det tar emot att måla på väggarna finns det andra alternativ. Det finns bland annat en speciell typ av väggfärg som är lätt att tvätta eller som är magnetisk. Med andra ord kan du måla väggarna med en sådan färg och skapa konst som är lätt att ta bort efteråt. Men om du hellre föredrar att sätta upp en stor whiteboardtavla får du ungefär samma effekt. Självklart kan du även skapa konst i traditionell mening och köpa vanliga canvasdukar att måla på.