Burlövs kommun
www.burlov.se

Nytt kök Dalslund

Under 2017-2018 renoverar vi och bygger ett nytt kök för fräscha och bra måltider till våra olika verksamheter. Här kan du följa projektet och se vad vi gör!

Tävling: vinn egen kock

Vad ska Dalslundskolans nya kök heta? Skicka in ditt förslag senast den 30 september till: kommunikation@burlov.se.

 

Första pris är att kostchefen med personal kommer hem och lagar mat till ett sällskap på högst åtta personer. Vinnaren måste vara bosatt i Burlövs kommun.

 

Vinnaren utses av en jury bestående av kostchef, utbildnings- och kulturförvaltningens chef och kommunikationschef. Juryns beslut kan inte överklagas. Läs mer på: www.burlov.se/nyttkok.

Det händer nu i projektet

2017-09-25

Ombyggnaden av kök och restaurang pågår för fullt. Efter en lång tids förberedelse börjar man nu skönja konturerna över vårt nya kök.

Just nu arbetar man invändigt med att färdigställa restaurangen, som skall vara klar i mitten av november.

 

Arbetsmoment som utförs för nya köket är gjutning av betongplatta, flytspackling av befintliga ytor, samt konstruktion för att få bärighet i ny del av fastigheten, så att allt blir en trygg och säker plats.

Byggarbetsplats Dalslundskolans kök

2017-06-19

Arbete invändigt i tidigare lokaler.

stor tom lokal som håller på att renoveras

Dalslundskolans kök 19 juni 2017

2017-06-07

Entreprenören som ansvarar för ombyggnationen har etablerat sig vid Dalslundskolan. Rivningen av det befintlig köket har inletts.

2017-05-29

Det gamla köket stänger och förenklad meny börjar serveras. Matgästerna på Dalslundskolan äter därefter sin lunchmat i tennishallen. 

Bakgrund

I Burlövs kommun finns två produktionskök. För barnomsorgen och skolorna ligger köket på Dalslundskolan i Åkarp och för äldreomsorgen ligger det på Harakärrsgården, även det i Åkarp. Båda dessa kök är till åldern komna och är i stort behov av renovering.

 

Mot bakgrunden att Burlövs Kommuns befolkning förväntas växa i framtiden
väljer man nu att slå samman dessa kök till ett större och modernare kök, där möjligheten att utveckla kosten är betydligt bättre än i de befintliga köken.

 

Det nya köket beräknas bli klart i slutet av mars 2018.

Kontakta oss

Kostchef

Ola Moberg

ola.moberg@burlov.se

040-625 61 42

Senast uppdaterad:
2017-10-31