Burlövs kommun
www.burlov.se

Våra företag i kommunen

Vill du finnas med här, söka en affärspartner eller komma i kontakt med ett företag i Burlövs kommun?

Kontakt, kommunikation och nätverk gör stor skillnad för företagare. Burlövs kommun har ett register över verksamma företag i kommunen; från enskilda firmor till aktiebolag. 

Använd vårt företagsregister!

Registret byggs i samverkan mellan företagare och Burlövs kommun. Det uppdateras fortlöpande av användarna själva.

I Burlöv finns fler än 1200 registrerade företag.

Registrera dina företagsuppgifter

Du som är företagare i kommunen får ett brev från oss där du ombeds att komma in med dina uppgifter kring ditt företag. Vi hoppas att du tar dig tid att fylla i detta och returnera i frankerat kuvert eller varför inte registrera dig själv. Använd länken nedan.

 

Anledningen till utskicket är att kvalitetssäkra den databas vi har köpt in. Hos företagare händer det mycket. Verksamheter läggs ner, nya tillkommer och kontaktpersoner byts. Därför är det viktigt att ha ett kvalitetssäkrat register att utgå ifrån.

Vilka möjligheter ger ett sådant här register?

Med registret kan vi nå ut till er företagare. Vi kan även lätt skriva dagboksnoteringar och dela mellan varandra, skapa företagslistor, göra branschsökningar och inbjudningar, lägga upp våra evenemang och mycket mer. Allt för att tillhanda en god företagsservice och ökad närhet.

 

Företagare och andra intressenter kan söka fram information om företagen i vår kommun, såsom kontaktuppgifter, kartor och adresser. 

Kontakta oss

Näringslivssamordnare

Sara Cederlund

040-625 63 29
sara.cederlund@burlov.se

Näringslivssamordnarens ansvar är att vara den enkla vägen in till kommunen när du har frågor eller behöver hjälp med kommunal service för att lyckas med din verksamhet. Hon hjälper dig gärna och förmedlar kontakt till övriga tjänstemän beroende på ärende. 

Senast uppdaterad:
2017-07-12