Burlövs kommun
www.burlov.se

Nytt kök Dalslund

Under 2017-2018 renoverar vi och bygger ett nytt kök för fräscha och bra måltider till våra olika verksamheter. Här kan du följa projektet och se vad vi gör!

Tävling: vinn egen kock

Vad ska Dalslundskolans nya kök heta? Skicka in ditt förslag senast den 30 september till: kommunikation@burlov.se.

 

Första pris är att kostchefen med personal kommer hem och lagar mat till ett sällskap på högst åtta personer. Vinnaren måste vara bosatt i Burlövs kommun.

 

Vinnaren utses av en jury bestående av kostchef, utbildnings- och kulturförvaltningens chef och kommunikationschef. Juryns beslut kan inte överklagas. Läs mer på: www.burlov.se/nyttkok.

Det händer nu i projektet

2017-06-19

stor tom lokal som håller på att renoveras

Dalslundskolans kök 19 juni 2017

2017-06-07

Entreprenören som ansvarar för ombyggnationen har etablerat sig vid Dalslundskolan. Rivningen av det befintlig köket har inletts.

2017-05-29

Det gamla köket stänger och förenklad meny börjar serveras. Matgästerna på Dalslundskolan äter därefter sin lunchmat i tennishallen. 

Bakgrund

I Burlövs kommun finns två produktionskök. För barnomsorgen och skolorna ligger köket på Dalslundskolan i Åkarp och för äldreomsorgen ligger det på Harakärrsgården, även det i Åkarp. Båda dessa kök är till åldern komna och är i stort behov av renovering.

 

Mot bakgrunden att Burlövs Kommuns befolkning förväntas växa i framtiden
väljer man nu att slå samman dessa kök till ett större och modernare kök, där möjligheten att utveckla kosten är betydligt bättre än i de befintliga köken.

 

Det nya köket beräknas bli klart i slutet av mars 2018.

Kontakta oss

Projektledare Fastighet

Patrik Valente

patrik.valente@burlov.se

040-625 61 00

Kostchef

Ola Moberg

ola.moberg@burlov.se

040-625 61 42

Senast uppdaterad:
2017-08-31