Burlövs kommun

Publiceringsdatum: 2017-04-26

Allsångståget kommer till Arlöv

Allsångståget och Linda Lundqvist tar över Granbackekvällarna i Arlöv.

Tre torsdagar i juli, kl 19.00

Sångerskan och musikern Linda Lundqvist kommer att leda de tre Granbackekvällarna under sommaren 2017. Hon tar över efter Kent Nilsson och Arlövs Nöjesproduktion.

Precis som de senaste åren är det tre torsdagar i juli med olika tema för varje kväll.

 

Den 6 juli blir det tema ”Schlagers genom tiderna”, den 13 juli ”Rock & Country” och den 20 juli bjuds det på ”Dansbandshits”.

Varje kväll kommer även gästas av lokala förmågor, som till exempel Marcos Cerutti med sin jazzkvartett ”Hemma”, singer/songwritern Elina Kock. Granbackekvällarna är helt gratis och allsångshäften kommer att delas ut till besökarna. Publiken sitter i gröngräset, men i år kommer även ett par hundra plaststolar finnas. (Först till kvarn-principen gäller.)

Allsång för alla

- Jag ser verkligen fram emot att stämma upp till sång med publiken på Granbacken. Allsången och gemenskapen som den skapar ligger mig varmt om hjärtat, säger Linda Lundqvist.

- Jag hoppas på att få se publik i olika åldrar och av olika kulturer. Allsång är för alla, hjärtligt, varmt, och prestigelöst.

Älskat arrangemang i sommartid

Granbackekvällarna har en lång tradition i Burlövs kommun och tillhör kommunens mest älskade arrangemang, inte minst under de senaste åren när kvällarna på Burlövs kommuns uppdrag arrangerats av Kent Nilsson och Arlövs Nöjesproduktion. Förra året tackade Kent och Arlövs Nöjesproduktion för sig och Burlövs kommun tackar för ett gott samarbete under alla dessa år.

 

- Granbackekvällarna ska vara ett arrangemang för alla våra invånare, där alla ska känna sig välkomna och förhoppningsvis hitta något de gillar, säger Harald Winter, enhetschef Kultur i Burlöv.

- Även om vi inte längre har lika stora stjärnor som de senaste åren, så tror vi det kommer bli en riktigt härlig folkfest där alla kan mötas och sjunga tillsammans med professionella musiker. Och att våra duktiga lokala unga förmågor också får en möjlighet att visa upp sig är också ett plus.

 

För mer information, kontakta Harald Winter på tfn: 040-625 63 72 eller e-post: harald.winter@burlov.se.

 

Läs även mer här:

www.allsangstaget.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Senast uppdaterad:
2017-07-12